zdr na vsi4ki ot skoro imam alfa 164ts vzeh q na skoro kato q kupih nqma6e nikakvi problemi. sega vseki den sled katoq zapalq i q ostavq da poraboti 5/10 min zapo4vat da igraqt oborotite. zabelqzah 4e pri seidinenieto sled debitomera e rqzano za da i se slaga gaz. vzeh i go poopravih i go zategnah no pak prodaljava da igraqt oborotite. kolegi mi kazaha 4e sa mi nacepeni nqkakvi oplatneniq na izposkatelnite kulektori no neznam kakvo a pravq. NQKOI AKO IMA NQKAKVI SAVETI DA DAVA PREDVARITELNO BLAGODARQ
Известие
Collapse
No announcement yet.
problem s oborotite
Collapse
X
-
Най-вероятно са ти говорели за маркучите на смукателния колектор,не на изпускателния.Ако смуче от някъде въздух,ще мени оборотите.Alfa Romeo 166 2.0 V6Turbo
Opel Astra J
ex:
Alfa Romeo 164 2.5TD
Alfa Romeo 166 2.0 Т.S. CF3 LPG
Alfa Romeo 164 2.0T.S.
Comment
-
да маиго намерих след като го изкльча започва да работи добре без да се колебаят оборотите но работи на 1100оборота. след като го вкльча отново работи на 900об. но двигателят неработи равномерно има леки промени на оборотите..Ако го оставя изкльчено имали някакъв проблем и дали щте харчи пове4е така..
Comment
-
Мойта като и изключа моторчето работи на 1500об/мин.
Клатеше ми оборотите заради прецакан(пробита мембрана) регулатор на бензина и ми блъскаше бензин през управляващия маркуч.
Стъпковото моторче си има уплатнители също.Alfa164 T.S 148++ HP
Alfa156 T.S 144 - коня, ама на хартия.
Comment
-
Да и там май бях писал, че при мен проблема беше от прецакано уплътнение на въпросното моторче. Сваляш, чистиш, монтираш и слагаш допълнително силикон и си на коня ако е от него. А гумичките на всмукателния колектор се вадят ако си на газ, освен че се нацепват - прегледай ги и тях.Alfa Romeo 164 2.0 TS/M1; V1 Medium `92; Matra Murena `83;
Mercedes S 430 4 matic `02; Opel Corsa C XE 2.0 16V `05
Peugeot Traveller `17 2.0 HDI 180 h.p.; Mitsubishi Pajero `94 2.5 TDI
Iveco S 59 2.5 TDI; Peugeot Boxer 1.9 `95
Comment
Comment